Ingrediënten luxe taarten

Fraisier | Aardbeientaart
Aardbeien, ei*, suiker, tarwebloem, maïszetmeel, citroen*, water, melk*, vanille*, rundergelatine, roomboter* (melk), slagroom (melk), mascarpone (melk), pectine fruit NH (verdikkingsmiddel: geamideerde pectine (E440ii), stabilisator: dinatriumdifosfaat (E450i), dextrose, voedingszuur: tricalciumfosfaat (E341iii). 

Framboisier | Frambozentaart
Frambozen, ei*, suiker, tarwebloem, maïszetmeel, citroen*, water, melk*, vanille*, rundergelatine, roomboter* (melk), slagroom (melk), mascarpone (melk), pectine fruit NH (verdikkingsmiddel: geamideerde pectine (E440ii), stabilisator: dinatriumdifosfaat (E450i), dextrose, voedingszuur: tricalciumfosfaat (E341iii).

Charlotte
Slagroom (melk), melk*, ei*, tarwebloem, suiker, water, citroen*, rundergelatine, pectine fruit NH (verdikkingsmiddel: geamideerde pectine (E440ii), stabilisator: dinatriumdifosfaat (E450i), dextrose, voedingszuur: tricalciumfosfaat (E341iii), vanille*, fruit.

Cijfertaart | Vanille
Slagroom (melk), melk*, ei*, tarwebloem, suiker, Valrhona witte chocolade (zonnebloemlecithine), water, citroen*, rundergelatine, pectine fruit NH (verdikkingsmiddel: geamideerde pectine (E440ii), stabilisator: dinatriumdifosfaat (E450i), dextrose, voedingszuur: tricalciumfosfaat (E341iii), vanille*, fruit.

Voor alle taarten:
Smaken met bosvruchten kunnen bevatten: frambozen, aardbeien, bosbessen, bramen, rode bessen.
Smaken met exotisch fruit kunnen bevatten: mango, passievrucht, ananas, kiwi, granaatappel, physalis.

*Ingrediënt van biologische oorsprong.
Voor alle crèmes en ganaches gebruik ik uitsluitend B corp certified Valrhona chocolade.
terug