Ingrediënten gâteaux (verjaardagstaarten)

Fraisier | Aardbeientaart
Aardbeien, ei*, suiker, tarwebloem, maïszetmeel, custardpoeder, kleurstof (E160b, E101i), citroen*, water, melk*, vanille, rundergelatine, roomboter* (melk), slagroom (melk), mascarpone (melk), geleermiddel (pectine E440, difosfaat E450, dextrose, calciumfosfaat, E341), Valrhona witte chocolade (sojalecithine).

Framboisier | Frambozentaart
Frambozen, ei*, suiker, tarwebloem, maïszetmeel, custardpoeder, kleurstof (E160b, E101i), citroen*, water, melk*, vanille, rundergelatine, roomboter* (melk), slagroom (melk), mascarpone (melk), geleermiddel (pectine E440, difosfaat E450, dextrose, calciumfosfaat, E341), Valrhona witte chocolade (sojalecithine).

Charlotte aux fruits | Frambozen
Slagroom (melk), melk*, ei*, tarwebloem, suiker, frambozen, water, citroen*, rundergelatine, geleermiddel (pectine E440, difosfaat E450, dextrose, calciumfosfaat, E341), vanille, Valrhona witte chocolade (sojalecithine).

Charlotte aux fruits | Gemengd rood fruit
Slagroom (melk), melk*, ei*, tarwebloem, suiker, frambozen, bosbessen, bramen, water, citroen*, rundergelatine, geleermiddel (pectine E440, difosfaat E450, dextrose, calciumfosfaat, E341), vanille, Valrhona witte chocolade (sojalecithine).


Numbercake/Cijfertaart | Rood fruit
Slagroom (melk), melk*, ei*, tarwebloem, suiker, Valrhona witte chocolade (sojalecithine), frambozen, aardbeien, bosbessen, bramen, rode bessen, water, citroen*, rundergelatine, geleermiddel (pectine E440, difosfaat E450, dextrose, calciumfosfaat, E341), vanille.

 



*Ingrediënt van biologische oorsprong.
terug