Allergenen & ingrediënten

Alle ingrediënten die ik voor mijn patisserie gebruik zoek ik zo zorgvuldig mogelijk uit. Voor mijn patisserie gebruik ik voor de volgende producten altijd de biologische variant: eieren, melk, roomboter, citroenen, vanille. De rietsuiker die ik gebruik is Fairtrade en ik gebruik voor de crèmes en ganaches uitsluiten Franse b corp certified Valrhona chocolade.


Mijn keuken is klein, daarom kunnen alle producten sporen van tarwe en noten bevatten, ook al bevat je gekozen product deze ingrediënten niet.  

Hieronder vind je de allergenen & ingrediëntenlijst van alle producten. Staat jouw product er niet tussen, neem dan contact met me op. 

Heb je een allergie of dieetwensen en wil je een bestelling plaatsen? Ik maak geen vegan of lactosevrije producten en mijn glutenvrije assortiment is heel beperkt. Heb je een andere allergie/dieetwensen, stel mij hier dan altijd even van op de hoogte, zodat ik er extra rekening mee kan houden!