Ingrediënten patisserie per post

Madeleines 
Klassiek
Ei*, suiker, roomboter* (melk), tarwebloem*, melk*, bakpoeder, druivenpitolie, acacia honing, citroen*, zout, vanille.
 
Pistache
Ei*, suiker, roomboter*(melk), tarwebloem*, melk*, pistacheamandelmeel, bakpoeder, druivenpitolie, acacia honing, zout, amandelextract.
 
Chocolade 
Ei*, suiker, roomboter* (melk), tarwebloem*, melk*, bakpoeder, druivenpitolie, acacia honing, Valrhona chocolade drops (minimaal 52% cacao, zuivere cacaoboter)(cacaopasta, suiker, mager cacaopoeder, emulgator (lecithine), natuurlijk vanille-aroma), citroen*, zout.



Brownies 
Klassiek
Fairtrade rietsuiker, ei*, roomboter* (melk), Valrhona pure chocolade (minimaal 66% cacao, zuivere cacaoboter)(cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract), tarwebloem*, Valrhona chocolade drops (minimaal 52% cacao, zuivere cacaoboter)(cacaopasta, suiker, mager cacaopoeder, emulgator (lecithine), natuurlijk vanille-aroma), cacaopoeder, zout.
 
Walnoot
Fairtrade rietsuiker, ei*, roomboter* (melk), Valrhona pure chocolade (minimaal 66% cacao, zuivere cacaoboter)(cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract), tarwebloem*, walnoten**, cacaopoeder, zout.
 
Karamelsaus
Suiker, slagroom (melk), roomboter* (melk), zeezout.


Financiers
Klassiek
Suiker, eiwit*, amandelmeel, roomboter* (melk), tarwebloem*, zout, vanille.
 
Framboos
Suiker, eiwit*, amandelmeel, roomboter* (melk), tarwebloem*, framboos, geleermiddel (pectine E440, difosfaat E450, dextrose, calciumfosfaat, E341), zout.
 
Chocolade
Suiker, eiwit*, amandelmeel, roomboter* (melk), tarwebloem*, Valrhona chocolade drops (minimaal 52% cacao, zuivere cacaoboter)(cacaopasta, suiker, mager cacaopoeder, emulgator (lecithine), natuurlijk vanille-aroma), zout.
 


*Ingrediënt van biologische oorsprong.

**Walnoten van eigen walnotenboom.

 

Bonbons des Vosges - Franse snoepjes
Bosaardbeien (Fraises des bois)
Suiker, maissiroop, natuurlijk aroma, zuurteregelaar: citroenzuur. Kleurstof: Bietenrood.

Frambozen (Framboises)
Suiker, maissiroop, natuurlijk aroma, zuurteregelaar: citroenzuur. Kleurstof: Bietenrood.

Klaprozen (Coquelicots)
Suiker, maissiroop, natuurlijk aroma. Kleurstof: Bietenrood.

Bosbessen (Myrtilles)
Suiker, maissiroop, natuurlijk aroma, zuurteregelaar: citroenzuur. Kleurstof: bietenrood, plantaardige houtskool.

Mirabellen (Mirabelles)
Suiker, maissiroop, natuurlijk aroma, zuurteregelaar: citroenzuur. Kleurstof: geen.

Viooltjes (Violettes)
Suiker, maissiroop, viooltjes aroma, zuurteregelaar: citroenzuur. Kleurstof: bietenrood, plantaardige houtskool.

Alle smaken zijn glutenvrij.



terug