Verzenden & afhalen

Afhalen

Kijk voor de actuele afhaaldagen- en tijden in de kalender (op de winkelwagen pagina). Het afhaaladres is: John Lennonstraat 47 in Arnhem. Wil je je bestelling de volgende dag afhalen? Neem dan even contact met me op. Zodra je bestelling klaarstaat ontvang je een e-mail. Ik hou rekening met de afhaaltijd die je hebt opgegeven bij het afrekenen, wil je veel eerder of veel later komen, neem dan contact met me op via Whatsapp, telefoon of e-mail.

Voor afhalen geldt een minimum bestelbedrag van €10.

 

Bezorging

Voor bruiloften, feesten en bedrijven is bezorging mogelijk in overleg en eventueel tegen meerpijs. Neem even contact op voor meer informatie.

Voor voor particuleren bezorg ik alleen in enkele gevallen, dit is helemaal afhankelijk van mijn agenda. De kosten hiervan zijn € 1,- incl. btw per gereden kilometer (heen en terugreis).


Verzenden

Alleen de producten op de pagina Patisserie per post komen in aanmerking voor verzending per post. De pakketjes worden elke dinsdag en donderdag op de bus gedaan. De producten die Pâtisserie Julie per post verstuurt, worden zorgvuldig ingepakt in speciale brievenbusdozen die door de brievenbus passen.
Bekijk hier wat de afmeting van een brievenbus in Nederland moet zijn. 

De Patisserie per post wordt bezorgd door PostNL. Pâtisserie Julie is dus niet verantwoordelijk voor de bezorging en eventuele vertraging hiervan.

Voor verzenden geldt een minimaal aankoopbedrag van € 9,90. De verzendkosten per doosje bedragen:
Nederland: €4,15 
(met track & trace)

 

Bezorgschema Nederland

Besteld vóór 20u00 op: Verzenddag: Bezorgdag (meestal) op:
donderdag t/m maandag dinsdag woensdag of donderdag
dinsdag en woensdag donderdag vrijdag of zaterdag

 

Pâtisserie Julie werkt met een verzenddatum in plaats van leverdatum. Vanwege Covid-19 is het veel drukker bij PostNL en kan je bestelling vertraging oplopen. De meeste pakketjes worden meestal in 1-2 dagen bezorgd, maar een enkele keer kan dit wat langer duren. 

PostNL bezorgt niet op zondag, maandag en sommige feestdagen. Het kan dus een enkele keer voorkomen - bijvoorbeeld tijdens feestdagen - dat wanneer je bestelling op donderdag verzonden wordt, deze pas dinsdag aankomt.

Zorg ervoor dat je bij het opgeven van het verzendadres alle juiste gegevens invoert die nodig zijn voor een snelle bezorging (vergeet hierbij extra toevoegingen niet indien het verstuurd wordt naar bijvoorbeeld een school of ziekenhuis).Let op!

Chocolade bevat theobromine, een stof die giftig is voor honden en katten. Je pakketje Patisserie per post wordt goed verpakt, maar let alsnog op dat huisdieren niet bij het pakketje kunnen en waarschuw de ontvanger van het pakketje als hij huisdieren heeft!