Ingrediënten eclairs

Éclair au chocolat | Chocolade eclair
Ei*, water, tarwebloem, roomboter* (melk), melk*, suiker, Valrhona pure chocolade (minimaal 66% cacao, zuivere cacaoboter)(cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract), slagroom (melk), honing, crunchy parels (tarwe), zout.


Éclair au café | Koffie eclair
Ei*, water, tarwebloem, roomboter* (melk), melk*, suiker, custardpoeder, kleurstof (E160b, E101i), vloeibaar koffie-extract, chocolade bonen met koffievulling (cacaomassa, cacaoboter, mokkapasta 1,99% (koffie, natuurlijk aroma, cacaoboter), emulgator (zonnebloemlecithine), glansmiddel (arabische gom, shellak), zout. Kan sporen van soja bevatten.


Paris Brest | Praline eclair

Ei*, water, tarwebloem, roomboter* (melk), melk*, suiker, custardpoeder, kleurstof (E160b, E101i), hazelnoot-amandelpasta (25% hazelnoot, 25% amandelen), plantaardige vetten (palm, raap olie), hazelnoten, zout.


Éclair à la vanille | Vanille eclair
Ei*, water, tarwebloem, roomboter* (melk), melk*, suiker, custardpoeder, kleurstof (E160b, E101i), vanille-extract, zout.

 

*Ingrediënt van biologische oorsprong.

 

terug